Google se pregateste de lansarea unui telefon inedit

Duminica, 02 Septembrie 2012, ora 10:24
1920 citiri
Google se pregateste de lansarea unui telefon inedit

Google va lansa saptamana viitoare, prin intermediul Motorola Mobility, un telefon mobil cu ecran de tip edge-to-edge, care va functiona in retele LTE.

Motorola Mobility a programat in data de 5 septembrie o conferinta de presa in New York, alaturi de Verizon, conform Bloomberg.

Noul telefon va functiona cu o versiune a sistemului de operare Android, urmand sa fie lansat la sfarsitul acestui an.

Telefonul este unul dintre produsele cele mai importante ale companiei Motorola, dupa preluarea sa de catre Google in schimbul sumei de 12,5 miliarde de dolari.

Google a preluat Motorola pentru 12,5 miliarde de dolari

Acest model va fi unul dintre primele telefoane cu ecran intreg, ceea ce inseamna ca toata partea sa din fata va fi folosita ca un display.

In timp ce Motorola se lupta pentru a castiga o cota importanta pe piata smartphone, Apple pregateste lansarea unui nou iPhone pe data de 12 septembrie.

Apple a anuntat data cand se lanseaza iPhone 5 si noua tableta iPad

Noul iPhone 5 ar putea fi vandut in 250 de milioane de unitati, au calculat specialistii pornind de la informatiile oferite de oficialii Apple.

Noul iPhone s-ar putea vinde in 250 de milioane de unitati

Nokia planuieste sa lanseze primele telefoane care vor rula sistemul de operare Windows 8, creat de Microsoft, in data de 5 septembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Motorola lansare telefon, #Motorola preluare Google, #telefon nou Motorola, #smartphone Motorola , #Telefoane mobile