LG lanseaza smartphone-ul Optimus G

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 14:01
2261 citiri
LG lanseaza smartphone-ul Optimus G

LG Electronics a prezentat marti cel mai recent smartphone produs de companie. Lansarea se inscrie in strategia companiei sud-coreene de a castiga cota de piata, concurand cu Apple si Samsung.

Noul smartphone produs de LG se numeste Optimus G si va reprezenta un competitor direct pentru telefoanele Motorola, HTC, ZTE si Huawei, conform Reuters.

Noul Optimus G foloseste sistemul de operare Android produs de Google si va intra pe piata sud-coreeana saptamana viitoare. Pretul de comercializare este de 900 de dolari. Smartphone-ul va fi lansat ulterior in Japonia si Statele Unite ale Americii.

Optimus G are o camera de 13 magapixeli si un ecran de 4,7 inci, calitatea fotografiilor fiind mai clara decat cea a modelului Samsung Galaxy S III sau a iPhone-ului.

Telefonul produs de LG are un procesor quad-core Snapdragon, iar smartphone-ul poate performa mai multe functii in acelasi timp, precum vizionarea unei emisiuni TV simultan cu trimiterea unui mesaj sau o cautare pe Internet.

Printre rivalii sai se numara modelele Droid Razr, lansat de Motorola, companie detinuta de Google, la inceputul acestei luni, si Lumia 920, model lansat de Nokia si Microsoft, care ruleaza sistemul de operare Windows Phone.

Motorola a lansat noi modele de smartphone-uri RAZR

Apple a prezentat saptamana trecuta noul iPhone 5, iar oficialii companiei au declarat ieri ca au primit precomenzi pentru mai mult de doua milioane de unitati, de peste doua ori mai mult fata de recordul stabilit anterior de iPhone 4S.

iPhone 5 va fi comercializat incepand cu data de 21 septembrie, mai intai pe pietele din in Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania, Australia, Japonia, Hong Kong si Singapore.

Precomenzile pentru iPhone 5 au atins un nivel record

#LG lansare Optimus G, #LG smartphone nou, #LG piata smartphone, #smartphone LG , #Telefoane mobile