FOTO Mai tii minte vechile modele de mobile? Vezi care au fost cele mai proaste

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 18:46
2422 citiri
FOTO Mai tii minte vechile modele de mobile? Vezi care au fost cele mai proaste
Telefoanele mobile au avut printre ele si modele mai putin apreciate

Telefoanele mobile au integrate, in prezent, cele mai avansate tehnologii si si-au castigat o pozitie importanta in preferintele consumatorilor mai ales prin performante. De-a lungul timpului, totusi, producatorii au facut si pasi gresiti, printre modelele dezvoltate fiind si unele mai putin bune, care s-au bucurat de "aprecierile" pe masura ale consumatrilor.

Pe Amazon.com, cei de la BusinesInsider au gasit mai multe persoane care au cumparat anumite modele si pe care le-au caracterizat ca fiind "cele mai proaste", acordandu-le, cu indulgenta, cate o stea.

Motorola Pebl si Pantech C300

Motorola Pebl

Un cumparator care a dat banii pe modelul Motorola Pebl s-a plans, in primul rand, de acumulatorul care avea performante foarte slabe.

"Mobilul avea si o carcasa lipicioasa, iar praful si toate scamele se lipeau de el", a mai spus acesta.

Pantech C300

La randul sau, cumparatorul unui model Pantech C300, a spus ca, "a doua zi, m-am dus inapoi si l-am returnat si am cumparat un Nokia 6030".

Firefly si LG Migo

Firefly

Firefly a facut un cumparator sa spuna "a fost pur si simplu de necrezut. As fi putut cumpara un telefon de jucarie si as fi fost mai fericit".

LG Migo a fost cumparat de cineva pentru filu say de sase ani. Reactia: "Am primit telefonul dar n-a functionat deloc. Am incercat o noua bateria si un nou incarcator, dar telefonul nu s-a incarcat niciodata"

LG Migo

The LG Voyager si Motorola ROKR

"Am cumparat cinci astfel de modele, insa fiecare dintre acestea a fost nu mai mult decat problema", a spus un cumparator pe Amazon.com.

LG Voyager

ROKR, produs de Motorola, a avut o problema cu butonul central. "Butonul din mijloc il apasam cel putin o data pe zi. Si telefonul se bloca".

Motorola ROKR

Motorola Flipout si LG Double Play

Despre Flipout, un cumparator a spus "telefonul acesta e un gunoi. L-am scapat de la un picior inaltime (30 cm - n.r.) pe o perna, iar ecranul s-a dus".

Motorola Flipout

"Am luat acest telefon (LG Double Play - n.r.) in aprilie si m-a tinut pana in iunie. Imi respinge cartela SIM si acum nu-l mai pot folosi. A fost grozav pentru primele doua luni si asta a fost tot. Pastreaza-ti bani si nu cumpara acest model", mai spune un cumparator nemultumit.

LG Double Play

Motorola Kin, Cricket MSGM8 si HTC Windows 8

"O interfata foarte proasta. Opreste mesageria pana cand nu vei fi nevoit sa golesti inbox-ul manual. Foarte mic, taste foarte apropiate. Ecran tactil foarte prost. Absolut ingrozitor", este descrierea primita de Kin.

Motorola Kin

"Ei bine, telefonul (Cricket MSGM8 - n.r.) merge bine, dar bluetooth este un mare dezastru. Nu am putut transfera fisiere ca fotografii sau tonuri de apel... asa ca daca prietenii vor sa-ti trimita fotografii... nu e o buna idee".

Cricket MSGM8

De aceleasi "laude" s-a bucurat si un telefon mai nou, HTC Windows 8, din parte unui cumparator care si-a spus parerea de curand, mai exact pe 20 octombrie 2013.

HTC Windows 8

"Nu acord des doar o stea, dar acesta o merita. Pur si simplu groaznic, un model groaznic. Daca vrei un telefon care se inchide singur la intamplari si-ti plac mesajele 'cannot send text - try again', acesta este modelul cautat. Daca doriti un telefon care nu raspunde si, in general, este minunat la pierdut apeluri, acesta este modelul. Minunat daca vrei sa eviti munca. Modelul este foarte bun pentru cei carora le place sa infurie clientii sau colegii, pe care ii faci sa creada ca telefonul tau e oprit, chiar daca nu e", a spus acest cumparator foarte suparat.

Totusi, majoritatea acestor modele au si pareri bune, insa, destul de des, conteaza mai mult plangerile atunci cand cineva isi cauta un nou telefon.

#terminale mobile, #performante mobile, #modele terminale , #Telefoane mobile