Nokia Lumia, in lumina "reflectoarelor". In Romania, pe 3 aprilie

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 08:41
2336 citiri
Nokia Lumia, in lumina "reflectoarelor". In Romania, pe 3 aprilie

Nokia Romania si Microsoft vor lansa oficial seria de smartphone-uri Nokia Lumia in Romania, in data de 3 aprilie, au anuntat reprezentantii companiei Nokia.

Nokia Lumia este prima serie de smartphone-uri lansate de catre Nokia cu sistem de operare Windows, lansata anul trecut in luna octombrie.

Primele smartphone-uri din gama Nokia Lumia, bazate pe Windows Phone, au fost Nokia Lumia 800 si Nokia Lumia 710.

Nokia Lumia 800 dispune de un ecran curbat ClearBlack AMOLED de 3,7 inchi, integrat cu design-ul minimalist al carcasei, un procesor de 1,4 GHz cu accelerare hardware si un procesor grafic.

Nokia Lumia 800 are camera foto bazata pe tehnologia Carl Zeiss, redare video HD, memorie interna de 16GB si stocare SkyDrive gratuita de 25GB pentru imagini si muzica.

Nokia Lumia 710 este creat pentru folosirea facila a retelelor sociale si impartasirea rapida a imaginilor. Este disponibil in versiunile negru si alb, cu capace posterioare in variantele negru, alb, cyan, fuchsia si galben.

Are acelasi procesor de 1,4 GHz, accelerare hardware si procesor grafic ca si Nokia Lumia 800.

Noile Lumia, care au fost scoase la vanzare in noiembrie 2011 in Europa, s-au vandut in aproximativ 1,3 milioane de unitati la nivel global pana la finalul anului trecut, estimeaza 22 de analisti intervievati de Bloomberg. Conform estimarilor acestora, vanzarile telefoanelor Lumia se afla intre 800.000 si 2 milioane.

Nokia Lumia 800 are printre dotari sistemul GPS audio, (serviciu oferit gratuit utilizatorilor), un procesor de 1,4 GHz, o camera foto Carl Zeiss, o memorie interna de 16 GB si posibilitatea redarii high definition.

Oficialii Nokia Romania inca nu au oferit detalii cu privire la conditiile in care vor fi comercializate telefoanele din gama Lumia in Romania. Cel mai probabil, smartphone-urilor vor fi disponibile in oferta tuturor operatorilor de telefonie mobila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nokia Lumia lansare Romania, #Nokia Windows Phone, #Nokia Lumia 710 in Romania , #Telefoane mobile