Nokia se reinventeaza pentru piata smartphone cu modelul 515. Vezi foto

Joi, 29 August 2013, ora 16:58
3984 citiri
Nokia se reinventeaza pentru piata smartphone cu modelul 515. Vezi foto
Nokia a lansat pe piata terminalul 515

Nokia a prezentat noul model 515, parte din clasa premium, cu carcasa facuta din aluminiu si care este disponibil in doua versiuni, cu un singur Sim si Easy Swap Dual-SIM.

Noul model al finlandezilor reflecta abordarea unui design axat pe simplicitate, fiind dotat cu un ecran rezistent la zgarieturi, Gorilla Glass 2, usor curbat, si o rama clasic finisata pentru camera foto.

Nokia 515, cu o carcasa ce se incadreasa in stilul minimalist, cu o grosime de 11 milimetri, este disponibil in culorile alb si negru.

Fotografii de calitate

Nokia 515 are o camera de cinci megapixeli si flash LED si mai multe functii care permit realizarea de fotografii de calitate ridicata.

Astfel, functia Panorama permite realizarea de fotografii care necesita un unghi larg de deshidere, inclusiv peisaje si grupuri de persoane, iar Sequential shots permite realizarea a cinci fotografii cu un singur click, utilizatorul putand, apoi, selecta pe cea mai buna din aceasta serie.

Performante mai bune pentru Nokia 515

Nokia 515 are conexiune 3,5G HSDPA, iar bateria, in stand by, are o durata de viata de 38 de zile, pentru versiunile cu un singur SIM.

Modelul are preinstalate aplicatii precum Facebook, Twitter si Nimbuzz, iar Mail for Exchange permite verificarea e-mail-ulrilor si sincronizarea calendarului si agendei de contacte.

Nokia 515 are inclusa optiunea HD voice, si, in plus, are preinstalata aplicatia Transfer, prin care poate sincroniza contactele de pe modelele Lumia sau de pe orice alte smartphone cu sistem de operare Windows Phone 8 sau terminale cu Android.

Specificatii Nokia 515

Moul model masoara 114 mm X 48 mm X 11 mm si cantareste 101 grame. Ecranul, care include functiile Brightness control, RGB Stripe, are diagonala de 2,4 inci, iar maera, care iunclude tehnologia Full focus technology (EdoF), are senzor de 5 megapixeli si rezolutie de 2592 x 1944 pixeli.

Nokia 515, disponibil din luna septembrie

Nokia 515 va fi disponibil din luna septembrie, pentru inceput pe pietele din Rusia, Germania, Elvetia si Polonia, pretul recomandat, fiind de 149 dolari sau 115 euro, inainte de taxe si subventii.

#terminal Nokia, #lansare model Nokia, #pret model Nokia, #telefoane mobile , #Telefoane mobile