Posesorii de iPhone, cei mai mari utilizatori de date

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 19:25
1160 citiri
Posesorii de iPhone, cei mai mari utilizatori de date

Posesorii de iPhone-uri sunt cei mai mari utilizatori de date, depasindu-i pe cei care detin telefoane ce ruleaza cu sistemele de operare Android sau Windows Phone.

Posesorii de iPhone reprezinta 80% dintre cei mai importanti 10% utilizatori de date, conform unui raport al firmei de cercetare in tehnologie Analysys Mason, care analizeaza tendintele pe piata smartphone si folosirea datelor de catre posesorii de telefoane. Smartphone-urile Apple apar cu o frecventa tripla in cazul folosirii datelor, comparativ cu dispozitivele care ruleaza cu sistemul de operare Andoid, desi aceasta din urma platforma are capacitatea de a trimite si primi date mult mai frecvent decat celelalte smartphone-uri, conform The Next Web.

Multe dispozitive care ruleaza cu Android sunt echipate cu sisteme 4G, lucru pe care Apple il ofera numai posesorilor de iPad-uri din Statele Unite ale Americii.

Studiul Analysys Mason a analizat comportamentul legat de smartphone in cazul a 1.000 de posesori din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franta, Germania si Spania.

#utilizatori date, #iPhone utilizatori date, #posesori iPhone date, #date iPhone , #Telefoane mobile