RIM pregateste lansarile din 2012. Vezi despre ce este vorba

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 10:55
1080 citiri
RIM pregateste lansarile din 2012. Vezi despre ce este vorba
Sediul central RIM

Research in Motion (RIM) incearca sa combata criza in care se afla prin lansarea unor noi versiuni ale dispozitivelor deja existente pe piata.

In urmatoarele doua luni, RIM va lansa doua modele noi BlackBerry Curve, iar, pana la finalul anului, o noua versiune a tabletei PlayBook, scrie Business Insider.

Versiunea imbunatatita a tabletei BlackBerry PlayBook ar putea avea un procesor mai bun, la 1,5 GHz, fata de doar 1 GHz in versiunea initiala, spun specialistii citati de publicatia amintita. Acestia amintesc ca un alt avantaj al noii tablete va fi conectivitatea sporita.

Compania canadiana RIM a avut in 2011 rezultate financiare slabe si a trecut prin schimbari semnificative la nivelul conducerii. Cu toate acestea, RIM nu a renuntat la planurile sale pentru noile lansari.

Thomas Heins a venit la conderea RIM, dupa ce fondatorii si co-CEO Mike Lazaridis si Jim Balsillie, si-au dat demisia. Heins a primit un ultimatum din partea investitorilor nerabdatori si are la dispozitie cel mult 18 luni pentru a pune compania pe drumul cel bun.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rim blackberry, #lansari blackberry, #telefon blackberry , #Telefoane mobile