Rusii ii fac statuie lui Steve Jobs

Miercuri, 25 Iulie 2012, ora 12:46
1704 citiri
Rusii ii fac statuie lui Steve Jobs

Un monument dedicat lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, urmeaza sa fie construit in piata principala din orasul Piata St. Petersburg, Rusia. Initiatorii acestui proiect au insa nevoie de un design pentru realizarea acestui obiectiv.

Compania The Foundation of IT Progress din Rusia a lansat un concurs pentru a gasi cel mai bun concept pentru acest monument, care este considerat punctul central al tehnologiei informatiei din aceasta tara, potrivit Mashable.

"Ideile lui Steve Jobs au contribuit la raspandirea tehnologiilor IT. Ar trebui sa construim un monument in St. Petersburg, dedicat acestui om de geniu, care a grabit progresul civilizatiei noastre", spun dezvoltatorii acestui proiect.

Castigatorul concursului va primi cel mai recent iPad cu tehnologie WiFi si 4G, in timp ce persoana care se claseaza pe locul al doilea va intra in posesia unui iPhone 4S cu memorie de 16 GB. Al treilea premiu este reprezentat de un iPhone 4, cu memorie de 8 GB.

#Steve Jobs monument, #Rusia monument Steve Jobs, #concurs monument Steve Jobs, #Steve Jobs comemorare , #Telefoane mobile