Samsung anunta lansarea smartphone-ului Omnia M

Vineri, 11 Mai 2012, ora 13:45
1251 citiri
Samsung anunta lansarea smartphone-ului Omnia M

Samsung a anuntat astazi lansarea celei mai recente versiuni telefon ce ruleaza sistemul de operare Windows Phone 7.5, numita Omnia M. Avand un procesor de 1 GHz, un ecran Super Amoled de patru inci si o memorie de 4GB.

Producatorul coreean a optat sa includa o camera de cinci megapixeli si o camera frontala VGA pentru acces la serviciul de comunicatii ChatON al companiei, potrivit The Verge.

Samsung Omnia M va fi lansat mai intai in Europa, dar oficialii companiei spun ca acesta va ajunge si in alte regiuni ale lumii. Nu au fost oferite informatii despre pret sau despre o data exacta de lansare.

Samsung a anuntat recent si lansarea telefonului Focus 2 in Statele Unite ale Americii.

In primul trimestru din acest an, Samsung a inregistrat un {"@context":"https:\/\/schema.org","@type":"NewsArticle","url":"https:\/\/business24.ro\/mobile\/telefoane-mobile\/samsung-anunta-lansarea-smartphone-ului-omnia-m-1512610","publisher":{"@type":"Organization","name":"Business24.ro","logo":"https:\/\/bizwiz.ro\/img\/header\/business24ro.svg","url":"https:\/\/business24.ro\/"},"headline":"Samsung anunta lansarea smartphone-ului Omnia M","mainEntityOfPage":"https:\/\/business24.ro\/mobile\/telefoane-mobile\/","articleBody":"Samsung a anuntat astazi lansarea celei mai recente versiuni telefon ce ruleaza sistemul de operare Windows Phone 7.5, numita Omnia M. Avand un procesor de 1 GHz, un ecran Super Amoled de patru inci si o memorie de 4GB.","articleSection":"IT","image":["https:\/\/tb.bizwiz.ro\/Samsung-anunta-lansarea-smartphone-ului-Omnia-M\/4d88511306ba0bbb3b\/400\/225\/2\/100\/Samsung-anunta-lansarea-smartphone-ului-Omnia-M.jpg"],"datePublished":"2012-05-11 13:45:17","author":{"@type":"Person","url":"https:\/\/business24.ro\/autor\/daniela-gradinaru","name":"Daniela Gradinaru"}}

#lansare Omnia M Samsung, #lansare samsung, #smartphone samsung , #Telefoane mobile