Samsung anunta vanzari record pentru Galaxy S si Galaxy S II

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 14:35
2121 citiri
Samsung anunta vanzari record pentru Galaxy S si Galaxy S II

Samsung a prezentat situatia vanzarilor pentru modelele mai vechi din seria Galaxy, la cateva zile dupa lansarea noului Galaxy S III. Compania a anuntat ca vanzarile combinate ale smartphone-urilor din seriile Galaxy S si S II au atins 50 milioane de unitati la nivel global.

Samsung anunta intr-un comunicat de presa ca au fost vandute 24 milioane de smartphone-uri Galaxy S de la lansarea acestui model, in iunie 2010, in timp ce livrarile pentru Galaxy S II au depasit 28 milioane de unitati, la numai un an dupa lansare, potrivit The Next Web.

Compania coreeana a prezentat si cifrele de vanzari pentru Galaxy Note, care au ajuns la sapte milioane de unitati la numai o luna de la intrarea pe piata.

In octombrie 2011, Samsung anunta ca vanzarile Galaxy S si Galaxy S II atinsesera 30 milioane de unitati, noul model generand livrari ce depaseau zece milioane de unitati in sase luni. Aceste cifre au aratat ca Galaxy S II a fost modelul cu cele mai rapide vanzari din istoria companiei.

Compania a anuntat ca Galaxy S II inregistra vanzari de 20 milioane de unitati in februarie, ceea ce a insemnat ca livrarile au crescut cu opt milioane de unitati in patru luni.

Vanzarile Galaxy Note au atins cinci milioane de unitati in martie, la cinci luni dupa lansare.

Cifrele anuntate de Samsung sunt impresionante, aratand de ce aceasta compania conduce in topul vanzarilor de smartphone din intreaga lume. In primul trimestru din 2012, Samsung a redevenit lider la nivel global pe piata smartphone-urilor, recuperand pozitia pierduta in fata Apple in ultimele trei luni ale anului trecut, iar printre multele atuuri ale grupului sud-coreean se numara oferta variata, care include ecrane de foarte multe dimensiuni.

Apple, care a crezut permanent intr-un numar restrans de modele, ofera doar display-ul de 3,5 inci al celor doua iPhone-uri ale companiei. Apple insa a anuntat ca dezvolta un ecran mai mare pentru noua sa generatie de telefoane, care va ajunge la cel putin patru inci.

Samsung a vandut 44,5 milioane de smartphon-uri in T1, ajungand la o cota de piata de 30,6%, in timp ce rivalii de la Apple au vandut 35,1 milioane de terminale, obtinand o cota de 24,1% din piata smartphone.

Samsung vinde cel putin 13 modele de smartphone-uri cu ecrane variind de la 2,8 inci, Replenish, la 5,3 inci pentru Galaxy Note.

Galaxy S III a fost lansat recent in Europa si Orientul Mijlociu. Apple va lansa noul model de iPhone la sfarsitul acestui an, astfel ca Samsung are destul timp sa isi promoveze modeluk Galaxy S III la Jocurile Olimpice de la Londra din acest an, dupa ce a fost ales telefonul oficial al acestei manifestari sportive.

#Samsung vanzari, #samsung galaxy s, #samsung galaxy S II, #Samsung Galaxy vanzari , #Telefoane mobile