Samsung Galaxy S III: Cati s-au inghesuit sa-l cumpere?

Vineri, 18 Mai 2012, ora 09:46
1984 citiri
Samsung Galaxy S III: Cati s-au inghesuit sa-l cumpere?

Precomenzile pentru Samsung Galaxy S III au ajuns la noua milioane de unitati in intreaga lume.

Smartphone-ul a fost lansat in urma cu doua saptamani la Londra, imbinand tehnologia avansata dezvoltata de Google cu cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,8" HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Versiunea americana a acestui smartphone va avea un procesor dual-core Qualcomm S4, potrivit The Next Web.

Predecesorul acestui smartphone, Galaxy S II, a inregistrat 20 de milioane de unitati livrate in zece luni. Linia de productie a companiei Samsung din Coreea lucreaza la capacitate maxima in aceasta perioada pentru a face fata cererii ridicate. Unitatea fabrica cinci milioane de unitati Galaxy S III pe luna.

In primul trimestru al acestui an, Samsung a inregistrat un profit record de 5,2 miliarde de dolari. In prezent, valoarea de piata a companiei sud-coreene este de 190 de miliarde de dolari, de 11 ori mai mare fata de rivalul japonez Sony.

Conform companiei de cercetare Startegy Analytics, sud-coreenii au reusit sa comercializeze 93,5 milioane de terminale in perioada ianuarie-martie, adica unul din patru telefoane mobile vandut la nivel international.

Samsung a vandut 44,5 milioane de terminale smartphone in primul trimestru, ajungand la o cota de piata de 30,6%.

#Samsung Galaxy S III comenzi, #precomenzi Samsung Galaxy S III , #Telefoane mobile