Sony lanseaza un smartphone rezistent la apa (VIDEO)

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 13:03
3894 citiri
Sony lanseaza un smartphone rezistent la apa (VIDEO)

Sony a anuntat lansarea a doua noi telefoane, Xperia Go, un smartphone rezistent la apa, cu ecran de 3,5 inci si sistem de operare Android si Xperia Acro S.

In Statele Unite, noul Xperia Go va fi insa comercializat sub numele de Xperia Advance. Sony a obtinut pentru acest telefon certificarea necesara care garanteaza rezistenta la praf si apa, numarul IP67, scrie The Verge.

Noul telefon Xperia Go vine cu un procesor dual-core de 1GHz si dispune de un ecran rezistent la zgarieturi care citeste si "degetele ude", pentru cei care vor sa testeze exact cat de rezistent e telefonul la apa. De asemenea, smartphone-ul are o camera foto de 5 megapixeli.

In mod neobisnuit, Xperia Go are un nume diferit pentru piata americana, acolo urmand sa fie vandut sub numele Xperia Advance.

Smartphone-ul de 4,3 inci Xperia Acro S are o rezolutie a display-ului de 1280 x 720, iar sistemul de operare va fi Ice Cream Sandwich, spre deosebire de Xperia Go. Telefonul are un procesor dual-core de 1,5 GHz si o camera foto de 12 megapixeli.

Atat Xperia Go/Advance, cat si Xperia Acro S ar trebui sa ajunga la utilizatori in al treilea trimestru al 2012, conform Sony, iar o actualizare a sistemului Android va fi disponibila pentru modelul Go ulterior.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sony Xperia, #telefoane Sony Xperia, #telefoane noi Sony, #smartphone sony , #Telefoane mobile