Top: Cele mai tari telefoane programate pentru MWC

Marti, 14 Februarie 2012, ora 13:45
2427 citiri
Top: Cele mai tari telefoane programate pentru MWC

Mobile World Congress (MWC) de la Barcelona din acest an (27 februarie - 1 martie) va fi unul dintre cele mai bogate evenimente in lansari de smartphoneuri din acest an. Cel putin asa reiese din informatiile aparute in online in ultimele zile.

HTC, Nokia, Blackberry, Motorola, Acer si LG sunt doar cateva dintre companiile care s-ar putea sa faca mari valuri cu noile smartphone-uri ce vor fi prezentate la MWC. Sa vedem ce ne-au pregatit producatorii de telefoane mobile.

1) Blackberry 10 - o surpriza ar fi bine venita

Ar fi o mare surpriza pentru fanii canadienilor ca peste doua saptmani, la Barcelona, RIM sa prezinte noul flagship al companiei, Blackberry 10.

Nu stim deocamdata daca putem vorbi despre un telefon mobil gata de lansare sau doar despre un concept, dar cei de la Crackberry spun ca noul Blackberry 10, cu tot cu noul sistem de operare cu acelasi nume, ar fi, in sfarsit, semnul ca firma face marele pas spre revenirea in lumina reflectoarelor industriei.

2) LG Optimus 3D 2 - trei dimensiuni mai subtiri

Nu incape nicio indoiala, LG va prezenta la MWC noul Optimus 3D 2. Terminalul va fi mai subtire decat predecesorul sau, 9,8 mm fata de 11,9 mm, va fi mai usor cu 20 de grame si se va baza pe un procesor dual-core la 1,2 GHz de la Texas Instruments.

Citeste mai multe despre Vezi cele mai tari telefoane programate pentru MWC pe Hit.ro

#telefoane mobile mwc, #lansari telefoane mobile, #smartphoneuri noi mwc , #Telefoane mobile