Topul celor mai bine vandute smartphone-uri

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 18:16
2603 citiri
Topul celor mai bine vandute smartphone-uri

Romanii iubesc tehnologia in general si smartphone-urile, in particular. Doua milioane de telefoane mobile au fost vandute in 2011, iar printre marcile preferate se numara Samsung si Nokia.

In topul celor mai bine vandute smartphone-uri, pe piata locala, se afla Samsung. Compania cu sediul central in Coreea de Sud a cucerit romanii cu modelele Samsung I9100 Galaxy S2, Samsung I9001 Galaxy S Plus sau Samsung Galaxy Giod S5660.

Cele trei modele conduc in topul celor mai bine vandute telefoane inteligente, conform datelor emag.ro. GALAXY S II de la Samsung a ajuns in top multumita formei sale ultraslim, de doar 8,49 mm, designului elegant si usurintei cu care se tine in mana.

GALAXY S II, unul dintre cele mai subtiri smartphone-uri, include si HyperSkin, care ii asigura un aspect metalic deosebit, fara amprente.

In plus, capacul bateriei este antiderapant. Printre dotari se numara tehnologia AnyConnect, de la Cisco, inregistrare si redare full HD, Camera de 8 MP cu blit LED, Music Hub si Social Hub 2.0.

Telefonul are incorporat sistemul de identificare si recunoastere a fetei utilizatorului. Modelul Samsung Galaxy S2 poate fi cumparat pentru 1.979 lei.

Galaxy S Plus poate fi cumparat pentru 1.329 de lei si este alimentat de un procesor puternic de 1,4 GHz, are sistem de operare Android 2.3 OS si este dotat cu o capacitate de descarcare de 14,4 Mbps HSPA. In plus, acumulatorul este mai puternic si mai durabil de 1.650 mAh.

Unul dintre cele mai ieftine telefoane inteligente realizate de Samsung si apreciate de romani este Galaxy Gio S5660. Acesta are un design rafinat, cu un ecran HVGA de 3,2", ideal atat pentru vizionarea videoclipurilor, cat si pentru rasfoirea fotografiilor.

Ca si modelele prezentate anterior, Galaxy Gio vine cu Social Hub, un centru unic pentru mesaje, care ajuta utilizatorul sa treaca in revista mai repede toate mesajele, primite din diferite platforme.

Poti fi vazute textele primite pe e-mail, mesagerie instant, retele sociale si prin SMS. De asemenea, exista un widget pentru monitorizarea utilizarii datelor, pentru ca factura telefonica sa nu scape de sub control.

Finlandezii de la Nokia raman apreciati de romani. Modelele care se bucura de cea mai mare apreciere, printre cumparatorii din Romania se numara Nokia 700 si Nokia 500. Primul smartphone este indragit mai ales de publicul feminin, multumita ecranului mic, de 3,2" si tasturii cu butoane mici.

Camera video nu are performante foarte bune la fotografii, in schimb reda continutul video mai bine. Pretul pentru un Nokia 700 variaza, intre 837 de lei si 1.349 de lei, in functie de magazin si de abonamentul ales.

Nokia 500 costa intre 589 si 991 de lei si are un procesor de 1 GHz. Aplicatiile ruleaza rapid si eficient si, prin conexiunea Wi-Fi sau 3,5G, paginile web se incarca rapid, iar descarcarile au loc instantaneu. Parcurge cu usurinta fotografiile si colectia de muzica.

#top telefoane, #smartphone nokia, #smartphone samsung , #Telefoane mobile