Un nou navigator GPS pentru iPohne? Vezi cum arata!

Marti, 01 Noiembrie 2011, ora 09:40
1274 citiri
Un nou navigator GPS pentru iPohne? Vezi cum arata!
Noul sistem de navigatie permite introducerea in timp real a statusurilor Facebook si a altor informatii / SURSA: dailymail.co.uk

Apple ar putea inlocui Google Maps, aducand o imbunatatire vizuala semnificativa a software-ului de navigare.

Compania Apple a preluat C3 technologies, un specialist de harti ce creaza fotografii reale care se muleaza pe modelul 3D al datelor GPS. Informatii ca statusuri Facebook cu localizare GPS sau instructiuni ale hartilor sunt inserate instantateu, informeaza Daily Mail.

Compania C3 se descrie ca "cel mai bun distribuitor de soltutii GPS 3D, oferind modele foto realiste ale lumii pentru cautare, navigare si sisteme de informatii geografice".

Clipurile demonstrative arata cum, foarte simplu, pot fi introduse statusuri Facebook si alte informatii pe harti.

Apple a mai cumparat cateva solutii mai marunte de navigare, lansand loc de speculatii potrivit carora tehnologia C3 va inlocui Google Maps in cadrul sistemului de operare iOs, activ pe iPhone.

Compania C3 a fost achizitionata de o firma necunoscuta in acest an, iar 9to5Mac a aratat ca misteriosul cumparator ar fi chiar Apple. Achizitia producatorului suedez de harti, care a facut parte in trecut din grupul Saab, i-ar fi costat pe cei de la Apple 240 de milioane de dolari.

Tehnologii ca Siri voice-control (asistent care controleaza telefonul prin voce), cumparate de Apple de la companii mici au fost implementate in aproximativ un an. Astfel, ne-am putea astepta ca la aparita iOs 6 sa vedem o noua varianta a sistemului de navigare, mai ales ca Apple a anuntat ca vrea sa imbunatateasca seviciile.

Compania americana nu comenteaza zvonurile.

#sistem navigare iPhon, #navigare iOS, #C3 iPhone, #C3 iOS, #navifare C3 , #Telefoane mobile