Vertu lanseaza lanseaza colectia pentru Anul Dragonului

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 11:10
4136 citiri
Vertu lanseaza lanseaza colectia pentru Anul Dragonului
Vertu pentru Anul Dragonului

Vertu, divizia de lux a Nokia, a lansat la inceputul lui 2012 colectia "Signature Year of the Dragon", cu trei modele: cu smaralde, rubine si diamante.

Cu toate ca Nokia nu a mai venit cu nimic nou in ultima vreme in afara de smartphone-urile Windows, divizia de lux a companiei, Vertu, continua sa faca valuri cu telefoanele sale pretioase, relateaza Bornrich.com.

Vertu a inceput 2012 cu lansarea colectiei "Signature Year of the Dragon" prin care vrea sa celebreze intrarea in Anul Dragonului.

Telefoanele sunt disponibile in trei variante: inoxidabil cu smaralde, din otel inoxidabil nebru cu rubine si modelul suflat cu aur si incrustrat cu diamante. Liderul pietei de telefoane de lux are de gand sa castige inimile asiaticilor, odata cu inceperea Anului Dragonului, peste trei saptamani.

Ca si telefoanele Vertu traditionale, si aceastea au dotari estetice deosebite, cum ar fi forma tastaturii alfa-numerice si orientarea verticala a device-ului. Insa aceasta serie se deosebeste prin monograma foarte dataliata care infatiseaza un dragon cu patru ghiare aflata pe spatele gadget-ului.

Pentru realizarea fiecarei monograme a fost nevoie ca patru artisti sa lucreze timp de o zi si jumatate. In plus, editiile speciale ale telefonului sunt realizate din materiale pretioase cum ar fi smaralde, rubine, aur si diamante. Pretul unui astfel de gadget ajunge pana la 26.800 de dolari.

#telefon vertu, #telefon lux, #telefon scump, #smartphone lux, #vertu anul dragonului, #telefon aur, #nokia vertu , #Telefoane mobile