ZTE vrea sa-si dubleze vanzarile de telefoane mobile

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 13:07
3837 citiri
ZTE vrea sa-si dubleze vanzarile de telefoane mobile
Telefoanele ZTE, tot mai cumparate

Producatorul chinez a inceput anul cu planuri mari. Vrea sa vanda de doua ori mai multe telefoane mobile decat in 2011, cand a depasit targetul de 12 milioane de unitati.

ZTE Corp, aflata pe locul patru in topul producatorilor de telefoane mobile din toata lumea in functie de cota de piata, a declarat ca SUA si China sunt principalele motoare de crestere a vanzarilor de smartphone-uri, conform Reuters.com.

Compania, care a ajuns dintr-un furnizor de echipamente de suport pentru companiile de telecomunicatii unul dintre cei mai mari producatori de telefoane pentru consumatori, se bazeaza pe modelele Blade si Skate pentru a-si spori cota de piata.

ZTE a lansat smartphone-uri dotate cu sistemul de operare Windows, in a doua jumatate a anului trecut, si planuieste sa extinda productia pe acest segment, pana in al treilea trimestru al anului.

"Ne asteptam ca productia de telefoane mobile sa se dubleze fata de anul trecut, ZTE depunand eforturi sa-si mareasca profiturile in acest sector extrem de competitiv", a declarat Lv Qianhao, seful pe strategie in cadrul companiei.

#telefoane mobile, #smartphone zte, #smartphone sistem operare windows, #windows mobile, #companie telecom , #Telefoane mobile