Cele mai bune telefoane mobile din lume

Marti, 10 Iulie 2012, ora 12:28
14705 citiri
Cele mai bune telefoane mobile din lume

Exista topuri si topuri, fiecare construite dupa diverse criterii, insa cel mai important top ar trebui sa fie cel pe care si-l formeaza fiecare consumator in parte.

De aceea, prezentam doar ci titlul de propunere un top al celor mai bune telefoane mobile din lume, potrivit unui clasament realizat de catre TechRadar.

Cel mai bun telefon din lume - Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 este, in opinia TechRadar, cel mai bun smartphone de pe piata, la ora actuala. Are toate functionalitatile care pot fi imaginate si cerute de utilizatori si ridica stacheta in ceea ce priveste viata bateriei, viteza procesorului si administrarea continutului media.

Locul 2 - HTC One X

HTC one X este un dispozitiv ciudat, nu in ceea ce priveste design-ul sau functionalitatile, dar este vazut ca un telefon care a relansat compania, chiar daca pentru un termen foarte scurt.

Smartphone-urile asemanatoare, HTC Sensation si HTC Salsa, au fost percepute ca fiind complicate, asa ca HTC a impins lucrurile la ceea ce se pricepe cel mai bine: hardware puternic si design de top.

Carcasa din polycarbonat este din categoria premium, iar ecranul de 4,7 inch prezinta o imagine clara si limpede, chiar daca nu este OLED. Telefonul este dotat cu un procesor quad core.

Exista si doua dezavantaje ale acestui telefon: spatiul de stocare nu poate fi marit pentru ca telefonul nu are slot microSD. Utilizatorul trebuie sa se multumeasca cu cei 32 GB inclusi. Celalalt dezavantaj este bateria.

Locul 3 - iPhone 4S

Cand Apple a anuntat acest telefon fanii au fost nemultumiti ca nu a fost lansat iPhone 5. Si, totusi, in afara de faptul ca seamana mult cu iPhone 4, exista numeroase motive pentru care iPhone 4S merita un loc pe podium.

In primul rand, sistemul de operare

Argumentele sunt Siri, asistentul vocal, procesorul dual-core si puterea de procesare grafica marita. Si, am mai adauga noi, aici, universul aplicatiilor pentru iPhone. Cele mai bune aplicatii pentru smartphone-uri sunt facute pentru iPhone sau, cel putin, mai intai pentru iPhone.

Locul 4 - Samsung Galaxy S2

Acest telefon, un rege la vremea lui, este in continuare un telefon foarte bun, iar pretul lui a scazut simtitor, dar e mult mai slab in comparatie cu succesorul sau. Datorita update-ului Android, Ice Cream Sandwich, datorita design-ului sau, acest telefon a strans puncte din partea TechRadar.

Sa nu uitam, totusi, ca Samsung Galaxy S2 are un procesor de 1,2 GHz si un ecran Super AMOLED. Mai mult, inregistreaza la o rezolutie de 1080 pixeli.

Locul 5 - HTC One S

HTC One S ar fi primit cinci stele daca nu l-ar fi tradat memoria de 16GB si ecranul care nu este HD. Daca ar fi stat mai bine la aceste capitole, s-ar fi putut trece cu vedere faptul ca memoria standard de 32 de GB nu poate fi extinsa, pentru ca nu exista un slot de memorie.

#cel mai bune telefoane mobile din, #top telefoane mobile, #Samsung Galaxy S3 , #Top telefoane