iPhone 6 vs. concurenta: Vezi principalele caracteristici ale noului smartphone Apple Foto

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 10:47
3169 citiri
iPhone 6 vs. concurenta: Vezi principalele caracteristici ale noului smartphone Apple Foto
Sursa foto: Apple

Noile telefoane lansate de Apple, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, sunt mai mari, mai subtiri si au componentele mai performante comparativ cu modelul anterior, iPhone 5S.

Insa, ce aduce nou fata de terminalele concurentei? Business Insider a comparat, intr-un tabel, caracteristicile celor doua modele cu cele ale competitorilor, cu sisteme de operare Android si Windows Phone.

De remarcat faptul ca preturile incluse aici sunt pentru un contract de doi ani cu operatori de telefonie mobila.

Sursa foto: Business Insider

In acelasi timp, a fost publicata, pe multe forumuri, o comparatie a noului iPhone 6 cu telefonul Nexus 4, aparut in 2012, care are functii comparabile cu noul terminal al celor de la Apple.

Sursa foto: Ron Amadeo, Google+

De asemenea, reporterii Reuters spun ca impresiile participantilor la lansarea noilor produse Apple, iPhone, Watch si serviciul de plata mobila, sunt impartite. Daca unii se asteapta ca vanzarile sa aiba un salt important, altii avertizeaza vanzarile ar putea fi limitate de faptul ca acestea sunt compatibile numai intre ele.

"(...) Pentru a folosi cu succes ceasul si a profita de capacitatile sale, (utilizatorul - n.r.) va trebui, de asemenea, sa aiba un iPhone", a spus Daniel Morgan, vice-presedinte la Synovus Trust Company. "Nu stiu daca sunt in directia buna cu acest iWatch."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iphone performante, #samsung nexux, #Nokia HTC , #Top telefoane