Top 10 telefoane mobile de la Mobile World Congress 2012

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 12:35
10286 citiri
Top 10 telefoane mobile de la Mobile World Congress 2012
Mobile Word Congress, cel mai mare show de telefoane

Sa alegi cele mai bune 10 telefoane mobile lansate in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona pare a fi o misiune imposibila. Insa exista cateva gadget-uri care au atras atentia tuturor.

Cea mai mare viteza, cel mai atractiv design sau un dispay imens sunt doar trei dintre caracteristicile pe care iubitorii de tehnologie le apreciaza la un smartphone. Iata care sunt gadget-urile care indeplinesc toate aceste conditii, conform Techradar.com.

Locul 1 - Huawei Ascend D Quad

Acesta este cel mai rapid smartphone quad-core din lume. In interiorul Huawei Ascend D Quad bate "inima" de silion a procesorului quad-core de 1,2 GHz K3V2. Compania sustine ca acesta poate inlocui noul chip Tegra 3 de la Nvidia.

Locul 2 - LG Optimus 4X HD

Acesta este al doilea cel mai rapid smartphone quad-core, acest tip de procesor fiind tema centrala a editiei de anul acesta a Mobile World Congress. In interiorul carcasei de 8,9 mm vei gasi noul Tegra 3 de 1,5 GHz de la Nvidia.

Locul 3 - LG Optimus Vu

Optimus Vu este unul dintre cei mai mari rivali ai Samsung Galaxy Note, smartphone care a demonstrat ca exista o piata importanta pentru acest gen de telefon - tableta. Sau tableta - telefon. Ecranul HD de 5 inchi este, fara indoiala, unul dintre cele mai atractive de pe piata.

Locul 4 - HTC One X

One X este telefonul in care puterea quad-core se intalneste cu noul HTC Sense. Ca si LG Optimus 4X HD, acest smartphone este dotat un un procesor quad-core Tegra 3 de 1,5 GHz, "impachetat" intr-o carcasa a carui design a fost inspirat din HTC Sensation XL.

Locul 5 - Nokia 808 Pureview

Ceea ce diferentiaza acest telefon este camera foto gigant de 41 megapixeli. Gadgetul ruleaza sistemul de operare Symbian, are un ecran sub-HD (360 x 640 pixeli) de 4 inchi si un procesor banal ARM 11 de 1,3 GHz.

Locul 6 - Sony Xperia P

Acest smartphone dual-core are un ecran "magic". Producatorul nu a reusit sa zguduie editia de anul acesta a Mobile Word Congress cu lansarea modelelor Sony Xperia P sau Xperia U. Insa aceasta editie P a atras atentia datorita ecranului "WhiteMagic" cu rezolutie de 540 x 960.

Locul 7 - Asus Padfone

Asus Padfone poate fi considerat a fi trei deviceuri in unul singur. Daca il atasezi unei statii Padfone, devine o tableta de 10,1 inchi. Daca ii adaugi tastatura aditionala, obtii un netbook. Destept, nu-i asa? Gadgetul are un ecran qHD Super AMOLED de 4,3 inchi si ruleaza Android 4.0.

Locul 8 - Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam este un proiector de buzunar. Tehnologia de proiectare utilizata de acest gadget nu este noua, compania folosind-o inca din 2009, insa Galaxy Beam este primul telefon care aduce aceste functii publicului larg.

Locul 9 - Panasonic Eluga

De ce este acest telefon in top 10? Pentru ca este dragut. Nu toata lumea isi alege smartphone-ul in functie de procesor sau de dotari complicate. Asa ca Panasonic se adreseaza acelei categorii de utilizatori interesati doar de design.

Locul 10 - Orange Santa Clara

Acest telefon este dotat cu Intel Atom. Chiar daca nu ne-a atras privirile inainte de evenimentul de la Barcelona, Santa Clara s-a remarcat in ultimele zile datorita procesorului Intel Medfield, care este, mai exact, un Atom Z2460 single-core de 1,6 HHz.

#top telefoane mobile, #top smartphone, #cele mai bune telefone mobile, #mobile word congress barcelona , #Top telefoane