Peste 7 milioane de telefoane Android si Apple, activate de sarbatori

Joi, 29 Decembrie 2011, ora 12:36
2398 citiri
Peste 7 milioane de telefoane Android si Apple, activate de sarbatori

Numarul celor care au primit in dar de Craciun un telefon iPhone sau cu sistem de operare Android a atins un nou record in acest an. Peste 7 milioane de telefoane au fost activate in aceasta perioada.

Ziua de Craciun 2011 reprezinta un nou record de activari atat pentru telefoanele cu iOs, cat si pentru cele cu Android, conform datelor oferite de Flurry Analytics, citate de Engadget.

Intre 1 si 20 decembrie au fost activate intre 1,3 si 1,8 milioane de telefoane zilnic. Aceasta cifra a crescut cu 353% pe 25 decembrie, pana la 6,8 milioane de telefoane activate, conform datelor Flurry.

Nu numai numarul telefoanelor noi a crecut cu ocazia sarbatorilor de iarna, ci si numarul aplicatiilor descarcate. Daca intre 1 si 20 decembrie au fost descarcate 108 milioane de aplicatii in fiecare zi din Android Market si App Store, de Craciun, numarul a crescut cu 252%, pana la 242 milioane de aplicatii descarcate intr-o singura zi.

"Aceasta cifra este de doua ori mai mare decat oricare alta din istoria telefoanelor iOS si Android, cu exceptia ajunului Craciunului, cand s-au descarcat 150 milioane de aplicatii.

Cu putin timp in urma, Huffington Post facea public un sondaj conform caruia cele mai dorite gadget-uri de sarbatori sunt tableta iPad si telefonul iPhone al celor de la Apple.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#telefoane mobile, #activari telefoane mobile, #cadouri Craciun 2011, #cadouri craciun, #cadouri Iphone, #cadou Android , #Vanzare telefoane