Monica Tatoiu pleaca de la Oriflame

Miercuri, 09 Decembrie 2009, ora 00:03
5422 citiri
Monica Tatoiu pleaca de la Oriflame

Monica Tatoiu intentioneaza sa renunte in 2010 la conducerea Oriflame si sa isi reorienteze afacerile in domeniul educatiei.

Anuntul a fost facut la evenimentul de luni seara la care s-au sarbatorit 14 ani de cand compania suedeza de cosmetice pe care o manageriaza di-a lansat produsele pe piata din Romania.

"14 ani inseamna o educatie pentru 100.000 de oameni din Romania in spiritul muncii in echipa
, in sistemul de valori care defineste Suedia: respectul pentru natura, respectul pentru semenii tai, respectul pentru consumatori, promisiunile duse la indeplinire", a spus Monica Tatoiu, managerul Oriflame, citata de Unica.

Pentru moment nu se stie inca cine va prelua mai departe conducerea Oriflame Romania.

"In acest moment am alaturi de mine trei tinere care pot fi numite in locul meu la carma Oriflame. De asemenea, ar putea veni si un manager din afara tarii. Totul depinde insa de cum va evolua piata anul viitor. Daca situatia se va agrava, cel mai probabil Oriflame Romania va fi condusa din 2011 de un director trimis de la compania mama", a spus Tatoiu si pentru Capital.

Tatoiu a adaugat ca la inceputul noului an se va implica intr-o afacere din sectorul invatamantului privat si pune aceasta afacere pe picioare alaturi de alti doi parteneri.

"Este un concept nou pe piata din Romania. Nu este nici un liceu, nici o scoala privata, nici gradinita sau after-school", spune Tatoiu.

#tatoiu, #oriflame, #educatie , #stiri Monica Tatoiu