Monica Tatoiu renunta la functia de director general al Oriflame Romania

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 14:26
7519 citiri
Monica Tatoiu renunta la functia de director general al Oriflame Romania

Monica Tatoiu renunta la functia de director general al Oriflame Romania dupa 14 ani de activitate, locul sau fiind preluat de Pavlina Marinova, informeaza un comunicat preluat de Mediafax.

Tatoiu a introdus brandul Oriflame in Romania si a dezvoltat compania, aceasta devenind una dintre cele mai importante de pe piata de cosmetice.

Ea a informat din 2008 conducerea grupului Oriflame despre intentia sa de a se retrage din activitate.

Schimbarea a fost amanata pana la inceputul anului 2010, din cauza crizei economice, dar si pentru a permite gasirea unui inlocuitor potrivit.

La data de 1 aprilie 2010, Oriflame a numit-o pe Pavlina Marinova in functia de vicepresedinte operatiuni vanzari si director general al Oriflame Romania.

Ea are o experienta de 15 ani in cadrul companiei, ocupand diferite functii in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, precum si in alte regiuni ale globului.

In perioada 1998 - 2007, Marinova a fost director financiar pentru regiunile europene ale Oriflame si a facut parte din echipele de management regionale si globale.

In aceasta functie, ea a asigurat conducerea financiara a uneia dintre cele mai complexe regiuni ale grupului, care cuprinde 22 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Din 2007, Marinova detine functia de vicepresedinte Oriflame pentru operatiuni de vanzari, gestionand echipa responsabila cu optimizarea operatiunilor globale de vanzari pentru forta de vanzare a companiei care numara 3,3 milioane de persoane.

Pavlina Marinova are masterate in economie, la Stern School of Business de la New York University, l'École des Hautes Études Commercials (HEC) din Paris si la The London School of Economics and Political Sciences.

Ea a primit primul titlu de master in Afaceri internationale de la Universitatea de studii economice nationale si mondiale din Sofia.

De asemenea, ea este membru al Certified Institute for Management Accounting (CIMA) din Londra.

"Sunt incantata sa vin in Romania si sa continui cresterea Oriflame, dupa conducerea plina de fermitate a Monicai Tatoiu, pe care o cunosc de 15 ani, de pe vremea in care am inceput impreuna activitatea la aceasta companie.

Ii respect foarte mult realizarile si bazele solide ale afacerii cladite de ea in aceasta tara.

Compania crede in potentialul important al pietei romanesti, iar numirea mea aici demonstreaza respectul Grupului Oriflame pentru subsidiara din Romania, dar si ambitia de a dezvolta aceasta piata foarte importanta din Europa Centrala si de Est", a declarat Marinova.

Oriflame este o companie internationala de produse cosmetice cu vanzare directa in 62 de tari.

Compania este cofondator al World Childhood Foundation.

Oriflame Cosmetics este listata la Bursa Nordic Exchange. 

#director, #general, #monica, #oriflame, #tatoiu , #stiri Monica Tatoiu