Vanzarile totale Nestle Romania au crescut cu 30 %, in 2007

Luni, 25 Februarie 2008, ora 18:02
1188 citiri
Vanzarile totale Nestle Romania au crescut cu 30 %, in 2007

Compania Nestle Romania a realizat vanzari totale de peste o jumatate de miliard de lei in 2007, cu 30 % mai mult fata de 2006 si o contributie importanta a avut-o diversificarea portofoliului de produse."Ne-am depasit obiectivele de dezvoltare, obiectivele de marja, precum si obiectivele in ceea ce priveste profitul. Acest aspect este valabil pentru toate activitatile detinute si oferite de Nestle Romania, inclusiv diviziile de alimente pentru sugari si copii mici si cereale pentru mic dejun. Daca la acestea adaugam produsele pentru ingrijirea animalelor de companie si inghetata, operatiunile companiei Nestle Romania au reprezentat vanzari totale de peste o jumatate de miliard de lei", a declarat directorul general Nestle Romania, Paul Nuber.


Compania, membra a grupului elvetian Nestle, este prezenta pe piata din Romania din 1995.


"Pentru anul 2008, compania pregateste lansari de produse pe toate categoriile si, incepand cu 1 aprilie, produsele Ready-to-Drink de la Nescafe Express vor fi integrate operatiunilor companiei Nestle Romania", se precizeaza in comunicatul remis de companie, luni, pentru NewsIn.


In prezent, portofoliul Nestle Romania este format dintr-o gama larga de produse, dintre care napolitanele Joe, specialitatile Nescafe 3 in 1, Nescafe 2 in 1 si mustarul Maggi sunt produse in Romania. Compania elvetiana Nestle a raportat pentru anul 2007 vanzari de 107,6 miliarde franci elvetieni si o crestere a profitului cu 15,8 %.