Nokia Lumia 920 ar putea ajunge produs exclusiv Everything Everywhere

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 12:18
1764 citiri
Nokia Lumia 920 ar putea ajunge produs exclusiv Everything Everywhere

Operatorul de retele mobile britanic Everything Everywhere se afla in discutii cu Nokia pentru lansarea serviciilor LTE in Marea Britanie si cresterea numarului de telefoane mobile care sa functioneze in reteaua LTE.

Modelul Nokia Lumia 920 ar putea deveni un produs exclusiv al Everything Everywhere daca discutiile dintre reprezentantii celor doua companii se vor incheia cu succes, anunta Engagdget.

Compania Nokia vrea sa recastige cota de piata pierduta, iar pentru a reusi acest lucru este dispusa sa apeleze la strategii alternative. Printre acestea se numara si parteneriatul sau cu compania AT&T in Statele Unite ale Americii.

Modelul Nokia Lumia 920 ar putea fi lansat in Marea Britanie la inceputul lunii noiembrie.

Nokia a redus preturile smartphone-urilor sale mai vechi care ruleaza Microsoft Windows, au declarat saptamana trecuta surse din industria de telecomunicatii, la o zi dupa ce a fost lansat cel mai recent telefon al companiei finlandeze, Lumia 920.

Nokia va reduce preturile unor smartphone-uri. Actiunile companiei, in scadere

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nokia parteneriat Everything Everywhere, #Nokia parteneriate, #Nokia lansare servicii LTE, #Nokia strategii piata , #Investitii