Nokia spera in redresare: Lanseaza in Europa Lumia 920 si Lumia 820

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 15:45
2099 citiri
Nokia spera in redresare: Lanseaza in Europa Lumia 920 si Lumia 820

Compania finlandeza Nokia a anuntat ca a lansat modelele Lumia 920 si Lumia 82, primele care utilizeaza sistemul de operare Windows Phone 8 al Microsoft, in Franta si Marea Britanie.

Noile modele Lumia 920 si Lumia 820 sunt vazute ca fiind cruciale pentru eforturile de redresare ale Nokia si folosesc cele mai noi versiuni ale sistemului de operare Windows Phone, prin care Microsoft spera sa-si recastige cota de piata si sa convinga mai multe companii sa foloseasca sistemul de operare Windows Phone 8.

Lumia 920 beneficiaza de o camera foto cu tehnologie "PureView", iar cea mai inovativa functie a modelului este incarcarea Wireless.

Un director al unui operator din Europa de Est a declarat recent pentru Reuters ca va incepe vanzarea modelului Lumia 920 in a doua jumatate din noiembrie, adaugand ca tarile mai mari vor primi modelul la inceputul lunii noiembrie.

Din februarie, actiunile companiei finlandeze au scazut la bursa cu peste 70% si au existat diverse speculatii privind companiile interesate in preluarea Nokia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nokia Lumia 920, #Nokia Lumia 820, #lansare model Nokia , #Rezultate financiare