Germanos, piata telefoanelor mobile va creste cu 10% fata de 2006

Joi, 05 Iulie 2007, ora 15:09
852 citiri

Germanos considera ca piata terminalelor de telefonie mobila a ajuns la patru milioane, cu 10% mai mult fata de anul trecut, iar rata de penetrare a telefoniei va ajunge la aproximativ 90% din populatia tarii, potrivit reprezentantilor companiei.

"Romania urmeaza trendul celorlalte state europene de a achizitiona modele de telefoane cu functii foarte complexe, de genul music phone, telefoane cu camera digitala sau cele cu un design deosebit, acest model fiind achizitionat de cei care vor sa fie in pas cu moda", a declarat, joi, managerul general Germanos Romania, Dimitris Blatsios.

Nokia este cel mai vandut model din magazinele Germanos, potrivit oficialilor companiei. Piata audio-video va creste in acest an, conform estimarilor Germanos, cu 15% mai mult fata de anul trecut. In 2006, volumul vanzarilor pentru camere foto a fost de aproximativ 150.000-160.000.

Germanos avea la inceputul lunii iulie peste 150 de magazine, in 80 de orase ale tarii. Consiliul Concurentei a aprobat in luna septembrie preluarea de catre compania-mama din Grecia a lantului de telefoane mobile si accesorii Germanos.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)