Nokia intentioneaza sa produca laptopuri

Joi, 26 Februarie 2009, ora 13:44
2123 citiri
Nokia intentioneaza sa produca laptopuri

Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile, intentioneaza sa intre in industria computerelor prin producerea laptopurilor, a declarat Olli-Pekka Kallasvuo, CEO-ul companiei.

"Ne gandim foarte serios la aceasta posibilitate", a declarat acesta in legatura cu planurile companiei de a produce laptopuri, informeaza Reuters.

Inca de la sfarsitul anului trecut se discuta despre intrarea Nokia in industria computerelor, dar declaratiile lui Olli-Pekka Kallasvuo sunt primele confirmari ale companiei.

"In prezent sute de milioane de oameni au parte de prima lor experienta cu internetul pe mobil. Acesta este o indicatie foarte buna", a spus Kallasvuo.

Faptul ca Nokia a luat aceasta decizie nu este o surpriza, dupa cum afirma Ben Wood, director de Cercetari la CCS Insigh, deoarece foarte multi operatori de telefonie mobila vand laptopuri impreuna cu abonamente la telefoane mobile.

Industria globala a computerelor a fost si ea in cele din urma afectata de criza mondiala din cauza puterii financiare a consumatorilor si a companiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#laptopuri, #nokia, #productie , #stiri Nokia