Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vass: Executivul cauta investitii care sa compenseze plecarea Nokia

Vass: Executivul cauta investitii care sa compenseze plecarea Nokia

Consilierul de stat al premierului, Andreea Paul Vass, a declarat joi ca Executivul se afla intr-un stadiu avansat de negociere pentru atragerea unor investitii care sa compenseze plecarea Nokia de la Jucu, fiind vorba de 10 companii cu care Guvernul are discutii aprofundate.

"Primul-ministru si Guvernul sunt intr-o faza avansata de negociere pentru a atragerea unor investitii complementare in Cluj, astfel incat sa compensam pierderile generate de retragerea Nokia de pe piata romaneasca.

Suntem in negocieri cu 10 companii in prezent, nu-mi cereti insa numele lor, avem de-a face cu conditii de confidentialitate", a anuntat Vass.


"Sunt investitori foarte mari, strategici in sectorul componentelor auto", a spus ea, mentionand ca nu poate spune care este valoarea investitiilor, intrucat depinde care din cele 10 companii vor merge la Cluj si care vor alege alte locatii.


Ea a precizat ca se va face o analiza cost-beneficiu pentru amplasarea unei noi investitii chiar pe platforma de la Jucu. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 801 ori
Citeste mai multe desprevass executiv fabrica nokia