Nuclearelectrica investeste 90 mil lei in reparatii

Vineri, 14 August 2009, ora 15:01
1383 citiri
Nuclearelectrica investeste 90 mil lei in reparatii

Nuclearelectrica va organiza o licitatie pentru atribuirea unui contract de servicii complete de intretinere si reparatii la Unitatile 1 si 2 CNE Cernavoda pe durata unui ciclu complet de inspectie, in valoare de pana la 90 milioane de euro, potrivit unui anunt publicat pe SEAP, precizeaza NewsIn.

Potrivit anuntului Nuclearelectrica, valoarea estimata, fara TVA, este cuprinsa intre 60 de milioane si 90 de milioane de euro, iar durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 100 de luni, incepand de la data atribuirii.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 octombrie 2009, ora 10:00, iar acestea vor fi deschise la ora 10:30.

Nuclearelectrica a fost infiintata in 1998 si detine cele doua unitati ale Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda si Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti. Reactoarele 1 si 2 de la Cernavoda au fiecare instalata o putere de circa 700 MW. Alte doua reactoare urmeaza sa fie construite si puse in functiune dupa 2016, cu o putere instalata asemanatoare.

Compania Nuclearelectrica, detinuta de stat, este al doilea mare producator de energie electrica din tara, acoperind circa 18% din necesarul de energie electrica, dupa Hidroelectrica si inaintea celor trei complexe energetice din Oltenia (Turceni, Rovinari si Craiova).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nuclearelectrica, #reparatii, #milioane , #stiri Nuclearelectrica