Cine este directorul interimar al OPSPI, dupa demisia lui Remus Vulpescu

Miercuri, 03 Octombrie 2012, ora 17:00
1473 citiri
Cine este directorul interimar al OPSPI, dupa demisia lui Remus Vulpescu

Alexandru Alexe, directorul Directiei de privatizare si atragere de investitii din OPSPI, va prelua conducerea Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie pana la numirea noului sef al institutiei, au declarat, miercuri, surse din Ministerul Economiei.

Alexe il inlocuieste pe Remus Vulpescu, care si-a inaintat miercuri demisia din functie catre ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Remus Vulpescu si-a dat demisia. Parchetul il cerceteaza pe DD pentru inselaciune

Remus Vulpescu si-a cerut scuze publicului si conducerii statului roman pentru insuccesul licitatiei organizate in data de 21 septembrie 2012 pentru privatizarea SC Oltchim SA si l-a reclamat pe Dan Diaconescu la Parchet, pentru fals si uz de fals.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, anunta, la inceputul acestei saptamani, ca seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie va fi demis dupa incheierea procesului de privatizare a Oltchim.

Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, a fost declarat adjudecatar al licitatiei pentru privatizarea combinatului valcean, insa negocierile acestuia cu autoritatile romane, derulate in perioada 24 septembrie - 1 octombrie 2012, au fost finalizate fara incheierea unui contract de vanzare-cumparare pentru pachetul de actiuni detinut de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri sau pentru creantele detinute de AVAS si Electrica asupra Oltchim.

Diaconescu nu a semnat. Privatizarea Oltchim a fost anulata

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#interimat OPSPI, #Remus Vulpescu demisie OPSPI, #conducere OPSPI , #Management