Noi schimbari la conducerea Oltchim

Marti, 31 Iulie 2012, ora 10:15
2795 citiri
Noi schimbari la conducerea Oltchim

Mai multe schimbari au survenit in ultima perioada la nivelul Consiliului de Administratie al Oltchim Ramnicu Valcea. Cea mai recenta este demisia lui Grigore Craciunescu din functia de administrator al Oltchim, prezentata marti.

De asemenea, Rodin Traicu, secretar de stat in cadrul ministerului Economiei, a fost numit administrator provizoriu in Consiliul de Administratie al combinatului Oltchim (OLT) si a preluat functia de presedinte al CA pe 27 iulie, dupa demisia lui Nicolae Rotileanu.

Oltchim are un nou presedinte al Consiliului de Administratie

Nicolae Rotileanu a fost numit administrator provizoriu la Oltchim pe 21 iunie, odata cu numirea altui administrator temporar, Mihai-Radu Saptefrati. Atunci, ei i-au inlocuit pe Karoly Borbely si Adrian-Catalin Bulboaca. Borbely era presedintele CA al Oltchim.

Oltchim se numara printre primele companii de stat care vor avea management privat, dupa cum a anuntat guvernul. Statul detine, prin Ministerul Economiei, 54,8% din titlurile combinatului chimic.

In actionariatul Oltchim se mai regasesc compania PCC SE, inregistrata in Germania, care detine 18,32% din actiuni, si fondul de investitii Carlson Ventures, inregistrat in Marea Britanie, cu 14,02% din titluri, prin intermediul Nachbar Services.

Oltchim Ramnicu Valcea a incheiat primul trimestru din acest an cu pierderi nete de 82,8 milioane lei, de peste 30 de ori mai mari fata de cele raportate in perioada similara din 2011 (2,68 milioane de lei).

Oltchim: Pierderi nete de 82,8 milioane lei in T1

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Oltchim membri Consiliu Administratie, #Oltchim Consiliu de Administratie, #administratori Oltchim, #Oltchim rezultate financiare T1 , #Management