Angajatii Oltchim reiau protestele: Care e motivul

Marti, 23 Octombrie 2012, ora 11:11
1421 citiri
Angajatii Oltchim reiau protestele: Care e motivul

Peste 200 de angajati ai combinatului Oltchim au reluat protestele, dupa ce instanta judecatoreasca a refuzat inscrierea in registru a liderului sindical interimar, Cornel Cernev.

Mihai Dicoloiu nu a fost repus in functie de catre instanta judecatoreasca, dar acesta continua se se numeasca drept lider sindical, a declarat, marti, Cornel Cernev, liderul sindical interimar in cadrul combinatului Oltchim.

Aproximativ 200 de angajati ai combinatului au reluat protestele, marti dimineata, nemultumiti de decizia instantei judecatoresti.

"Saptamana viitoare vor fi alegeri pentru noul lider sindical", a declarat Cornel Cernev.

Privatizarea Oltchim: Remus Vulpescu a discutat cu procurorii DNA

Protestele au fost reluate in contextul in care angajatii combinatului Oltchim nu stiu cand va fi repornita productia.

Cornel Cernev a declarat ca, pana in data de 15 noiembrie 2012, se doreste repornirea combinatului pana la o capacitate de 65%.

Prima sectie a combinatului Oltchim Ramnicu Valcea a pornit luni, in jurul orei 12, dupa doua luni de pauza.

Pe 23 august combinatul a fost oprit din cauza datoriilor pe care societatea le-a inregistrat in ultimii patru ani. Salariatii si-au recuperat in urma protestelor restantele salariale iar conducerea a fost schimbata. In luna septembrie combinatul a trecut printr-un proces esuat de privatizare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Aproape jumătate dintre români susţin că temperatura ideală din locuinţă trebuie să fie cupinsă între 22 şi 24°C şi chiar peste, în timp ce doar 3,8% susţin că se simt confortabil...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#proteste combinatul Oltchim, #proteste Oltchim Cornel Cernev, #proteste Oltchim sindicat, #Mihai Diculoiu proteste Oltchim , #stiri Oltchim