Dan Diaconescu, catre Guvern: Spuneti cum sa platesc salariile angajatilor Oltchim!

Luni, 01 Octombrie 2012, ora 16:21
1353 citiri
Dan Diaconescu, catre Guvern: Spuneti cum sa platesc salariile angajatilor Oltchim!

Dan Diaconescu a declarat, luni, ca termenul pentru gasirea unei solutii legale de catre autoritati in privinta acordarii salariilor angajatilor Oltchim a expirat si ca asteapta o decizie in scris a Ministerului Economiei in acest sens.

"Termenul pe care l-am acordat pentru gasirea unei solutii juridice pentru plata salariilor a expirat, noi am acordat un termen de 48 de ore, sigur, si guvernantii ne-au acordat un termen de zece zile. Mergem la banca. Scoatem banii din banca si asteptam decizia in scris a ministerului, cum putem sa dam, legal, banii salariatilor", a afirmat Dan Diaconescu, care a participat, luni, la negocierile contractului de vanzare cumparare a actiunilor Oltchim.

Acesta a adaugat ca, dupa ce va merge la banca, va dovedi ca detine banii necesari pentru salariile restante ale angajatilor Oltchim. Cu toate acestea, Diaconescu ar avea in conturi doar 1,5 milioane de euro, jumatate din banii necesari pentru salarii, potrivit RTV.

"Ni s-a cerut sa aratam banii, vom arata banii de salarii pana una alta", a spus Dan Diaconescu.

"Nu am primit inca statele de plata de la Oltchim", a spus Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu a declarat, sambata, ca va aduce luni trei milioane de euro, "in saci", pentru plata salariilor angajatilor Oltchim Ramnicu Valcea (OLT) si ca a prezentat OPSPI o varianta de finantare a companiei cu 91 milioane dolari, cu sprijinul Eximbank.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, acesta oferind cel mai mare pret, de 203,149 milioane lei.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Dan Diaconescu plata salarii Oltchim, #privatizare Oltchim Dan Diaconescu , #stiri Oltchim