Oltchim: Salariile ar putea fi platite in 15 februarie

Marti, 12 Februarie 2013, ora 14:24
1249 citiri
Oltchim: Salariile ar putea fi platite in 15 februarie
Sursa foto: evz.ro

Conducerea executiva a Oltchim anunta ca salariile ar putea fi platite in 15 februarie, potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de societate.

"In contextul eforturilor comune de normalizare a situatiei existente, consideram inoportune formele de manifestare sindicala in aceasta perioada, care conduc la deteriorarea relatiilor comerciale pe care le are societatea noastra cu partenerii interni si externi si ingreunarea negocierilor privind alocarea fondurilor necesare reluarii activitatii.

Facem pe aceasta cale un apel la dialog si mentinere a unei situatii de normalitate in cadrul societatii, la intensificarea eforturilor comune intre toti factorii responsabili pentru depasirea momentelor dificile si normalizarea situatiei", declara directorul general al Oltchim, Mihai Balan.

Conducerea executiva a societatii mentioneaza ca aprovizionarea cu materii prime si energie electrica a combinatului continua, astfel incat, prin realizarea incasarilor din activitatea de productie, sa poata fi sustinute platile aferente salariilor in aceasta perioada.

Potrivit sursei citate, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, se afla la Bruxelles pentru a obtine acordul privind alocarea ajutorului de salvargardare din partea Guvernului, de la Comisia Europeana.

Guvernul a aprobat, in 23 ianuarie 2013, memorandumul cu privire la intrarea in insolventa a SC Oltchim SA. Administratorului judiciar provizoriu a fost desemnat consortiul format din Rominsolv SPRL, companie reprezentata de Gheorghe Piperea, si BDO Business Restructuring RPRL, reprezentata prin partener coordonator Niculaie Balan.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#salarii Oltchim, #greva Oltchim, #proteste Oltchim , #stiri Oltchim