Stefan Vuza, despre Oltchim: Nu doar pretul conteaza, ci si ce cumperi

Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 14:55
2250 citiri
Stefan Vuza, despre Oltchim: Nu doar pretul conteaza, ci si ce cumperi

Omul de afaceri Stefan Vuza a participat la licitatia pentru privatizarea Oltchim cu doua firme: Chimcomplex si AISA Investment. In timp ce la licitatia de vineri Chimcomplex a anuntat ca vrea actiuni si creante, AISA Investment a ofertat doar pentru actiuni.

"Diaconescu s-a detasat cu mult, fata de noi, care suntem in business. (...) El a dat declaratii ca dispune de fonduri si poate sa isi gaseasca parteneri sau nu. Nu mi se pare ca suma lui Diaconescu este ireala. Vanzatorul este multumit daca obtine 18 milioane. Noi am dat de doua ori cat pretul lor tinta. Sa dai de zece ori...este o alta politica", a declarat Stefan Vuza, la Digi 24.

Intrebat de ce a licitat doar pentru creanta Electrica, Vuza a spus ca aceasta are garantii ferme.

"Am licitat creanta Electrica pentru ca are garantii ferme, in timp ce la creanta AVAS este mai mult interpretabil. S-ar putea sa castigam, daca oferta lui Diaconescu este conditionata".

Omul de afaceri a mai spus, despre ofertele celorlalti participanti la licitatie ca nu sunt bani aruncati intr-o gaura de stat, ci la stat. "Statul da inapoi la popor. Vorbim de rentabilitate. Jocul banilor care nu au tinta este doar un joc de specula.

Nu doar pretul conteaza ci si ce cumperi", concluzioneaza Stefan Vuza.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#Stefan Vuza Oltchim, #Stefan Vuza privatizare Oltchim , #stiri Oltchim