Compania rezultata din fuziunea Omniasig si BCR Asigurari este functionala de marti

Marti, 01 Mai 2012, ora 16:01
1558 citiri
Compania rezultata din fuziunea Omniasig si BCR Asigurari este functionala de marti

Compania rezultata in urma fuziunii prin absorbtie a societatii Omniasig Vienna Insurance Group (VIG) de catre BCR Asigurari VIG este functionala de marti, in perioada post-fuziune urmand sa fie facut transferul de portofoliu si inregistrarea la Registrul Comertului.

Omniasig a fuzionat cu BCR Asigurari, conform deciziei Vienna Insurance Group, actionarul majoritar al ambelor companii.

Obiectivul acestei fuziuni a fost crearea companiei de asigurari lider pe piata din Romania, precum si eficientizarea operatiunilor Vienna Insurance Group pe plan local.

"Compania rezultata in urma fuziunii vizeaza obiectivul de a ocupa prima pozitie in clasamentul companiilor de asigurari generale din Romania", se mai spune in comunicat.

Potrivit cifrelor transmise Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, cele doua societati care au fuzionat aveau cumulat, la sfarsitul anului trecut, un volum total de prime subscrise de 1,2 miliarde lei.

Pe piata romaneasca, VIG detine companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig si Asirom.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Omniasig fuziune BCR Asigurari, #VIG piata asigurarilor Romania , #Investitii