Omniasig a lansat un portal care permite emiterea electronica a politelor RCA

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 14:26
3095 citiri
Omniasig a lansat un portal care permite emiterea electronica a politelor RCA

Omniasig a lansat o pagina de internet care permite angajatilor din vanzari ai companiei si intermediarilor emiterea electronica a politelor de raspundere civila auto obligatorie (RCA), a anuntat miercuri compania, intr-un comunicat preluat de NewsIn.

Prin intermediul acestui portal angajatii pot accesa automat baza de date CEDAM si pot calcula bonus/malus pentru toti clientii.

De asemenea, angajatii pot analiza automat profilul clientului, iar tariful este personalizat in functie de datele introduse de acesta, se mentioneaza in comunicat.

Tariful RCA practicat de Omniasig pentru acest an pune accent pe profilul clientului si pe istoricul daunalitatii.

Calculele care stau la baza stabilirii criteriilor de tarifare au la baza istoricul ultimilor ani si iau in calcul judetele sau grupele de judete, varsta asiguratului, vechimea permisului de conducere, etc.

Toti acesti factori de risc, precum si caracteristicile tehnice ale vehiculului, duc la un tarif de baza personalizat ce va permite o plata diferita a primei de asigurare pe categorii de asigurati, se mai arata in comunicat.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#omniasig, # portal, # polite, # rca , #stiri Omniasig