Perchezitii la 49 dintre sediile si sucursalele Omniasig

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 14:08
1140 citiri
Perchezitii la 49 dintre sediile si sucursalele Omniasig

Procurorii fac, miercuri, 49 de perchezitii la sediile centrale si la sucursale ale societatIi de asigurari Omniasig din Bucuresti si din toate judetele, intr-un dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru abuz in serviciu si fals intelectual.

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea de catre mai multe persoane a unor infractiuni de abuz in serviciu si fals intelectual, pentru care a fost inceputa urmarirea penala, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Potrivit sursei citate, in acest dosar, procurorii fac, miercuri, 49 de perchezitii simultane la sedii centrale si sucursale ale unei societati de asigurare, situate in Bucuresti si in toate judetele din tara.

Surse judiciare au declarat ca perchezitiile au loc la sediile societatii de asigurare Omniasig.

La actiune participa si aproximativ o suta de ofiteri de politie judiciara de la Directia de Investigare a Fraudelor, cu suportul tehnic si informativ al Serviciului Roman de Informatii.

#asigurari Omniasig, #pervehezitii societatii asigurari Omniasig, #sucursale Omniasig , #stiri Omniasig