Orange Romania: Venituri in scadere cu 2% in primul semestru din 2012

Joi, 26 Iulie 2012, ora 10:57
1777 citiri
Orange Romania: Venituri in scadere cu 2% in primul semestru din 2012

Veniturile Orange Romania au scazut cu 2% in primul semestru din acest an, la aproape 448 milioane de euro, fata de perioada similara din 2011, se arata in raportul grupului France Telecom - Orange prezentat joi.

Daca se exclude efectul diminuarii tarifelor de interconectare, cresterea veniturilor este de 0,3%, comparativ cu aceeasi perioada din 2011. Din totalul acestora aproximativ 228 milioane de euro au fost obtinute in al doilea trimestru, inregistrand o crestere de 4% fata de trimestrul anterior al anului in curs.

La 30 iunie 2012, Orange Romania avea 10.045.933 de clienti. Numarul abonatilor a depasit patru milioane, inregistrand o crestere de peste 83.000 utilizatori in ultimele sase luni.

"In prima parte a anului, Orange Romania s-a mentinut ca lider de piata cu o baza de clienti stabila, atat pe segmentul de abonamente, cat si pe cel al cartelelor reincarcabile, printr-o segmentare adecvata a ofertelor, prin numeroasele avantaje adaugate programului de fidelizare, printr-o noua platforma PrePay ce permite personalizarea profilului, si prin noi oferte atractive de internet mobil propuse clientilor", spun reprezentantii Orange.

La sfarsitul primului semestru, mai mult de 3,5 milioane de clienti utilizau serviciile Orange de date mobile. In acelasi timp, in ultimele 12 luni, traficul de date realizat de pe smartphone-uri si tablete a crescut de aproape trei ori, fiind sustinut de performanta retelei.

In prezent, 99,74% din populatia Romaniei beneficiaza de servicii de Internet mobil la viteze de pana la 14,4 Mbps. De asemenea, pentru 33,27% din populatie (din 549 de localitati) viteza de transfer de date ajunge pana la 21,6 Mbps si pentru 16,87% (218 localitati) viteza ajunge pana la 43.2 Mbps.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Orange Romania rezultate financiare, #Orange Romania venit 2012, #Orange Romania clienti 2012 , #Rezultate financiare