Internet Wi-Fi gratuit pe stadion la finala Ligii Europa

Marti, 08 Mai 2012, ora 18:45
3583 citiri
Internet Wi-Fi gratuit pe stadion la finala Ligii Europa

Orange Romania va oferi acces gratuit la Internet de mare viteza spectatorilor ce se afla pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti, indiferent de reteaua nationala de telefonie mobila pe care o utilizeaza.

Publicul care se va afla pe stadion, pentru un meci de fotbal sau pentru un alt eveniment, va avea acces la Internet de pe telefonul mobil, tableta sau laptop, printr-o retea Wi-Fi implementata de Orange Romania, avand la baza solutii tehnologice dezvoltate de Cisco.

Acest proiect este o premiera in Romania, iar investitia va continua pentru extinderea graduala a acoperirii pe Arena Nationala.

In etapa actuala, proiectul se bazeaza pe 21 Puncte de acces Wi-Fi de ultima generatie montate in punctele de comercializare produse din zona mediana, in zona VIP, in sala de conferinte de presa si in media room.

Astfel, cei prezenti in zonele mentionate vor avea posibilitatea sa posteze fotografii sau filme pe conturile de socializare sau sa navigheze gratuit pe internet cu viteze de pana la 144 Mbps.

Accesul la reteaua Orange Wi-Fi Zone se va realiza prin autentificare cu un nume de utilizator si cu o parola, usor de obtinut chiar in momentul conectarii. Fiecare utilizator poate naviga in total doua ore pe zi in sesiuni de conectare diferite.

"Incepand cu data de 9 mai, cei care se vor afla pe stadion in zona mediana si in zonele de comercializare produse vor putea testa accesul la reteaua Orange WiFi. Cred ca acest serviciu ii va bucura pe suporteri, in special in perioadele de asteptare premergatoare evenimentului sau in pauze, deoarece vor putea impartasi in timp real cu prietenii impresii legate de eveniment sau pot raspunde mesajelor de business in timp ce asteapta reinceperea jocului." a declarat Madalina Suceveanu, CTO Orange Romania.

Orange Romaniaa avut in primul trimestru venituri de 220 milioane euro, fata de 222 milioane de euro in primele trei luni ale anului trecut.

Baza de clienti aOrangeRomania s-a redus cu 187.000 de utilizatori, pana la la 10,087 milioane, potrivit datelor anuntate de companie.

Din totalul clientilor, Orange Romania avea in primul trimestru 3,195 milioane de clienti de internet mobil broadband, in crestere de la 3,148 milioane in primului trimestru al anului trecut.

#Internet WiFi Arena Nationala Bucuresti, #Internet Orange stadionul national, #Internet stadion national , #stiri Orange Romania