Octavian Grozea, ex-director Euroweb, antreprenor in an de criza

Luni, 23 Noiembrie 2009, ora 23:02
3760 citiri
Octavian Grozea, ex-director Euroweb, antreprenor in an de criza

Fost director de vanzari la furnizorul de Internet business Euroweb, Octavian Grozea s-a apucat de antreprenoriat tocmai in 2009, pornind o companie de publicitate indoor si un serviciu de consultanta pentru companii, pentru reducerea cheltuielilor lunare cu factura de telefonie si Internet.

Cu o experienta de peste 12 ani in industria telecom locala, o parte petrecuti la Orange Romania si o parte la Euroweb, Octavian Grozea a pornit Dafin Management, companie care a reusit in cateva luni sa adune in portofoliu nume cunoscute din industrie.

“In zona de publicitate indoor am gandit un sistem de promovare pe plasme, inauntrul unor cladiri de business, localuri si alte astfel de locatii, dar care sa fie accesibil complet online”, a explicat Octavian Grozea. Sistemul intra in faza de testare in decembrie si se vor putea comanda campanii care targeteaza mii de angajati din zona de business, cu doar cateva click-uri de mouse.

Deocamdata partenerii Dafin Management trimit clipurile video – sistemul recunoaste formate multiple – direct pe adresa lui Octavian Grozea.

Dar pe viitor vor putea fi comandate online pachete extrem de accesibile ca si cost, promotiile fiind afisate la ora dorita, pe ecranele vizate, pe durata dorita de client. In acest moment sunt in total 11 ecrane de mari dimensiuni, majoritatea amplasate in cladirea Floreasca Business Park, in care vor intra 3.500 de oameni in fiecare zi.

Octavian Grozea a semnat deja un contract cu localul Cofee Place, situat in zona Piata Alba Iulia, unde vor fi de asemenea amplasate astfel de reclame. “Intentionam sa extindem prezenta pe parcurs, spre mai multe cladiri de business”, a explicat Grozea.

Pe site-ul companiei, clientii vor putea alege exact cladirea dorita, numarul de ecrane, la ce ora sa apara reclama si timp de cate zile.

Pe segmentul consultantei telecom, afacerea lui Octavian Grozea a intrat deja in faza de maturitate. Specialistul analizeaza contractul si facturile de telefonie mobila, fixa, de servicii Internet si stabileste daca o companie poate obtine un contract mai bun, un consum mai bun de minute, o oferta mai buna ca servicii de Internet.

Stabilind reducerea care poate fi obtinuta, el incaseaza un procent din banii economisiti, astfel ca toata lumea castiga. “Castiga si operatorul pentru ca are un client multumit, care nu se mai gandeste sa schimbe furnizorul, castiga si compania care obtine servicii la pret mai bun, economisind bani, dar castig si eu, ca si consultant”, a explicat Grozea.

Dafin Management se ocupa acum de comunicatiile a patru dintre cele mai mari firme de avocatura din Romania, Musat si Asociatii, Bostina si Asociatii, Vilau & Mitel si de asemenea Sova si Asociatii.

Printre clientii companiei de consultanta se mai numara distribuitorul de echipamente auto Elit, dar si firme care in trecut erau competitori, precum Combridge sau Ines. Managerul Dafin poate fi gasit usor pe Linkedin sau Facebook.

#antreprenor, #it, #publicitate, #telecom , #stiri Orange Romania