Orange Care, asistenta pentru utilizatorii de telefoane mobile

Marti, 17 Februarie 2009, ora 10:20
3742 citiri
Orange Care, asistenta pentru utilizatorii de telefoane mobile

Orange Care asigura clientilor din intreaga Europa protectie atat pentru aparat in sine, cat si pentru informatiile, continutul si datele pe care utilizatorii le pastreaza in propriile telefoane.

„Era digitala in care traim ne obliga sa reinventam modul in care asiguram asistenta tuturor clientilor de telefonie mobila, pentru a le garanta linistea si protectia a ceea ce conteaza pentru ei”, a afirmat Olaf Swantee, SEVP in cadrul diviziei globale de servicii mobile Orange.

Portofoliul Orange Care ofera clientilor trei niveluri de servicii care se vor axa initial pe clientii de telefonie mobila, dar se vor extinde prin adaugarea pe viitor a unei oferte pentru laptop-uri. Aceasta oferta va cuprinde servicii precum:

•    Transfer de contacte si continut la punctul de vanzare: atunci cand clientii achizitioneaza un nou telefon de la un magazin Orange, Orange le va propune si efectuarea transferului de continut de pe vechiul lor telefon. Clientii pot opta pentru realizarea automata a unor copii de rezerva a contactelor lor in reteaua Orange prin standardul OTA la intervale regulate, incepand din momentul respectiv;
•    Asigurare si copii de rezerva: reprezinta un serviciu de garantie extinsa, precum si efectuarea periodica a copiilor de rezerva a contactelor si a continutului (fotografii, muzica etc.) prin magazinele Orange si/sau prin standardul OTA ;
•    Reciclare: Orange va incuraja clientii sa isi recicleze telefoanele vechi atunci cand acestia hotarasc scoaterea lor din uz.
 
Clientii vor putea plati fie un tarif unic initial, fie un abonament lunar.

Si cei care nu sunt clienti Orange pot beneficia de Orange Care.

Serviciile de asigurare vor fi disponibile la Orange in Franta, Marea Britanie, Polonia si Elvetia. Spania, Belgia, Romania si Slovacia isi vor lansa serviciile de asigurare in urmatoarele doua luni. Celelalte solutii Orange Care, adica serviciile de copii de rezerva si reciclare, vor fi lansate in cadrul Orange incepand cu trimestrul al doilea al anului 2009.

La sfarsitul lunii septembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 349 milioane de euro, in crestere cu 7% in al treilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut.

 

#milioane, #orange, #romania, #telefoane , #stiri Orange Romania