Orange lanseaza serviciul Orange Cloud in Romania

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 12:50
1583 citiri
Orange lanseaza serviciul Orange Cloud in Romania

Incepand din 22 aprilie Orange ofera abonatilor persoane fizice serviciul Orange Cloud, prin intermediul caruia acestia isi pot pastra intr-un singur loc imagini, videoclipuri, melodii, fisiere, dar si contactele sau calendarul de intalniri.

Toate informatiile pot fi accesate oricand si de oriunde prin Orange Cloud si prin aplicatia dedicata pentru mobil, tableta sau laptop.

Pentru a beneficia de Orange Cloud, clientii cu abonamente Cangur, Colibri sau Pantera pot solicita activarea lui fara costuri suplimentare si, in functie de abonament, vor primi pana la 10 GB spatiu de stocare si trafic nelimitat in Orange Cloud pentru numarul pe care a fost activat serviciul.

Orange Cloud permite trimiterea fisierelor video sau fotografiilor catre prieteni sau cunostinte direct din Orange Cloud prin intermediul retelelor de socializare precum Facebook, Twitter si YouTube.

De asemenea, accesand cloud.orange.ro utilizatorii isi pot organiza arhiva foto sau melodiile, asa cum isi doresc.

Aplicatia Orange Cloud poate fi accesata de utilizatorii de echipamente cu sistem de operare Android (tablete, smartphone-uri, camere foto) si poate fi descarcata gratuit din Google Play, si, in cursul saptamanii, va fi disponibila in App Store pentru cei cu iOS. Odata instalata, va solicita numele de utilizator si parola contului Orange pentru autentificare.

"Clientii devin din ce in ce mai familiarizati cu folosirea smartphone-urilor, iar accesul la internet ofera mai multa flexibilitate. Serviciul Orange Cloud asigura securitatea informatiilor, sustine mobilitatea si permite clientilor nostri acces rapid, oricand si de oriunde la fotografii, documente sau contacte de care pot avea nevoie pe parcursul zilei, precum si distribuirea informatiilor prin retele de socializare." a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer in cadrul Orange Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#serviciu stocare Orange Cloud, #persoane fizice Orange Cloud, #servicii cloud Orange Romania , #stiri Orange Romania