Orange Romania anunta venituri in crestere in primul trimestru

Marti, 29 Aprilie 2014, ora 11:02
2142 citiri
Orange Romania anunta venituri in crestere in primul trimestru

Veniturile Orange Romania au crescut, in baza comparabila, cu 4,9% in primul trimestru din acest an fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la 230 milioane euro, in principal datorita numarului mai mare de utilizatori ai serviciilor de internet mobil.

La 31 martie 2014, Orange avea 10,394 milioane clienti in Romania, noteaza compania intr-un comunicat. Pentru finele anului trecut, compania a raportat 10,436 milioane clienti.

Traficul de internet mobil a crescut cu 44% in primul trimestru fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul cresterii numarului de clienti care utilizeaza acest serviciu, precum si ca urmare a vanzarilor mai mari de smartphone-uri, care au avansat cu 45%, se arata intr-un comunicat transmis marti de Orange Romania.

Extinderea serviciilor 4G a contribuit de asemenea la cresterea traficului de internet mobil, inclusiv streaming audio si video.

Astfel, veniturile din servicii de date obtinute de Orange in Romania au urcat cu 25% in perioada analizata, potrivit unei prezentari a grupului francez.

"Rezultatele financiare inregistrate in primul trimestru al anului continua tendintele manifestate in anii anteriori si confirma interesul romanilor pentru servicii de ultima generatie. Faptul ca tot mai multi clienti, de toate varstele, descopera avantajele accesului la informatii oriunde si oricand, prin internetul mobil, este incurajator. Astfel, Orange isi propune sa le ofere clientilor sai cea mai buna experienta de utilizare a serviciilor sale in era digitala, bazata pe o retea performanta, acum cu o prezenta 4G in toata tara, pe o oferta diversificata de servicii si produse, disponibile intr-o puternica retea de distributie extinsa, atat on-line cat si off-line", a declarat in comunicat Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania.

La nivel global, grupul francez Orange a inregistrat in primul trimestru venituri de 9,8 miliarde euro, in scadere cu 3,8%, in baza comparabila, fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut.

Profitul EBITDA (inainte de dobanzi, taxe, deprecieri si amortizari) a coborat usor, la 3 miliarde euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#venituri orange, #orange romania, #clienti Orange, #internet mobil Orange , #stiri Orange Romania