Abonamente Orange, la preturi intre 4 si 80 euro

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 12:17
5947 citiri
Abonamente Orange, la preturi intre 4 si 80 euro

Orange, unul dintre principalii operatori de telefonie mobila din Romania, a anuntat ca isi va schimba complet pachetul de abonamente, noua oferta incluzand abonamente la preturi cuprinse intre 4 si 60 de euro, transmite NewsIn.

Compania de telefonie Orange va grupa abonamentele in trei categorii, in functie de serviciile incluse.

"Am identificat oportunitatea unei schimbari structurale a ofertei de abonamente, care sa fie adaptata necesitatilor actuale de consum si de control al costurilor si care sa se diferentieze pe piata. Prin simplificarea planurilor tarifare si a modului de comunicare a ofertelor, clientii nostri vor putea identifica mai usor abonamentul potrivit (...)", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer, Orange Romania.

Pentru 8 euro pe luna, un abonat va primi 400 minute in retea si 100 de minute nationale.

Un abonament Pantera include toata gama de servicii, minute, mesaje si Internet mobil, care sunt disponibile in sase variante, cu preturi intre 8 si 80 de euro.

Pachetul Fluture ofera 100 de minute in retea, 5 MB pentru acces la Internet si acces la optiunile prepay pentru 9 euro.

Din vechile oferte Orange vor ramane abonamentul de trei euro, abonamentele dedicate iPhone si abonamentul de familie.

 

Orange Romania are peste 10 milioane de clienti, fiind parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 186 de milioane de clienti pe cinci continente.

Veniturile Orange Romania au scazut in primul semestru din 2009 cu 15,4%, la 531 milioane euro, din cauza deteriorarii mediului economic.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni zilnic, introduce un nou instrument menit să faciliteze gestionarea mesajelor prin intermediul unui set de filtre de chat, așa...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#abonament, #iphone, #orange, #prepay, #preturi, #servicii , #stiri Orange