Cartelele Orange PrePay pot fi reincarcate si in Italia, Belgia, Marea Britanie si SUA

Luni, 21 Decembrie 2009, ora 13:05
4523 citiri
Cartelele Orange PrePay pot fi reincarcate si in Italia, Belgia, Marea Britanie si SUA

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania a extins, impreuna cu partenerul ezetop, serviciul reincarcare internationala a cartelelor PrePay in Italia, Belgia, Marea Britanie si SUA, acesta fiind lansat, in urma cu un an, pe piata spaniola, a anuntat, luni, compania.

"Prin acest parteneriat, clientii aflati in strainatate pot sa reincarce cartele PrePay prin reteaua ezetop, atat pe cele proprii, cat si alte cartele aflate in Romania sau in strainatate. Am inceput prin a oferi aceasta solutie in cinci dintre tarile cu cele mai mari comunitati de romani, insa intentionam sa o extindem si in alte zone", a declarat Valentin Cartis, senior product manager la Orange Romania, precizeaza Mediafax.

Acordul dintre Orange Romania si ezetop permite clientilor Orange Romania sa primeasca credit de la prietenii si rudele din strainatate.

Serviciile de reincarcare PrePay Orange Romania devin disponibile, prin acest parteneriat, in magazinele din Spania, Italia, Belgia, Marea Britanie si SUA.

In plus, romanii din toata lumea vor putea reincarca cartela celor de acasa online, pe www.ezetop.com.

Ezetop furnizeaza servicii de reincarcare a telefoanelor in parteneriat cu peste 95 de operatori de telefonie mobila din regiunea Asia Pacific, Africa, Caraibe, America Latina si Estul Europei.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#telefoane, # reincarcare, # orange, # ezetop, # PrePay , #stiri Orange