Convorbiri nelimitate intre fix si mobil, de la Orange

Luni, 25 Mai 2009, ora 11:58
1861 citiri
Convorbiri nelimitate intre fix si mobil, de la Orange

Orange Romania lanseaza Home&Office Pack, serviciu ce include convorbiri nelimitate intre numarul fix si pana la 50 de numere de mobil Orange si internet nelimitat pentru acasa sau pentru birou. Tarifele abonamentelor sunt cuprinse intre 12 si 36 euro pe luna (fara TVA) si includ, pe langa convorbiri nelimitate, acces nelimitat la internet la viteze 3G+.

“Noile abonamente Home&Office Pack aduc ca noutate conceptul de convorbiri nelimitate intre numarul fix si pana la 50 de mobile Orange, in locul limitei de 3.000 minute de pana acum, alaturi de acces nelimitat la internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps. Toate aceste servicii sunt disponibile intr-un singur pachet, cu un singur dispozitiv simplu de instalat si pe o singura factura”, a declarat Ciprian State, Convergent Proposition Manager Orange Romania.

Cu noile abonamente de telefonie fixa si internet se poate vorbi cu pana la 50 de numere de mobil din retea si se primesc pana la 1.000 de minute pentru apeluri in orice retea nationala fixa, in functie de abonamentul ales.

De exemplu, cu un abonament Office Pack de 18 euro/luna, clientii au apeluri nelimitate intre numarul Orange de fix  si 10 mobile Orange din flota companiei, indiferent de numarul care apeleaza, 150 de minute catre orice retea fixa nationala si navigheaza nelimitat pe internet  cu o viteza de pana la 7,2 Mbps pana la consumarea a 3 GB de trafic. Dupa consumarea celor 3 GB, clientii navigheaza cu 128 Kbps, iar daca doresc sa mentina viteza de pana la 7,2 Mbps, pot activa pachete suplimentare de date. 

Serviciul Home&Office Pack poate fi testat gratuit timp de 15 zile. Pachetul de test poate fi solicitat la orice Orange shop.

Orange este lider de piata in Romania cu 10.118.000 clienti si este parte a grupului France Telecom. La sfarsitul lunii martie 2009, Orange Romania avea venituri de 264 milioane de euro.

Gabriela Garjoaba

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#orange, # internet, # viteza, # mobil , #stiri Orange