Cum a reusit Orange sa-si creasca veniturile pe trimestrul trei

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 10:29
1877 citiri
Cum a reusit Orange sa-si creasca veniturile pe trimestrul trei

Orange Romania a inregistrat in trimestrul al treilea venituri de 241 milioane euro, in urcare cu 3,2% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a lui 2012, in baza comparabila, in contextul cresterii numarului clientilor la 10,383 milioane, a anuntat miercuri compania.

In primele noua luni ale anului, veniturile operatorului au urcat cu 0,7%, la 690 milioane euro, se arata intr-un comunicat transmis de Orange Romania.

Numarul clientilor companiei a urcat cu 183.000 fata de finele lunii iunie. Raportat la finalul anului trecut, compania are cu 100.000 mai multi clienti, reiese din datele financiare prezentate miercuri de grupul francez Orange.

Traficul de internet mobil in reteaua Orange a crescut cu 85% in trimestrul al treilea fata de perioada similara a anului trecut, evolutie sustinuta si de vanzarile de smartphone-uri, care s-au dublat in acelasi interval.

Lansarea Orange TV a contribuit de asemenea la cresterea numarului de clienti si la traficul mai intens de date, 62% dintre utilizatorii serviciului mobil Orange TV Go utilizand smartphone-ul pentru a urmari canale de televiziune, precizeaza compania.

Totodata, numarul tabletelor vandute de companie in trimestrul al doilea a crescut de 7 ori fata de perioada corspunzatoare a anului trecut, se spune in comunicatul Orange Romania.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania dupa numarul de clienti. Principalii concurenti ai companiei pe piata romaneasca sunt Vodafone si Cosmote.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#rezultate financiare Orange, #venituri Orange 2013, #clienti Orange, #lansare Orange TV , #stiri Orange