Noi accesorii de fitness, incluse in oferta Orange

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 18:01
1975 citiri
Noi accesorii de fitness, incluse in oferta Orange
Orange are in oferta accesorii de fitness

Orange a inclus in portofoliu noi gadgeturi de monitorizare fitness, cu ajutorul carora utilizatorii isi pot urmri activitatea zilnica, consumul de calorii, dieta sau somnul, prin simpla conectare wireless la smartphone sau laptop.

Aceste accesorii disponibile la Orange provind de la doua dintre cele mai importante branduri de monitorizare a activitatii sportive: Fitbit si Nike.

Accesoriile Fitbit monitorizeaza numarul de pasi

Accesoriile din gama Fitbit monitorizeaza, in timpul zilei, numarul de pasi efectuati, distanta parcursa, minutele de activitate, precum si caloriile arse, in timpul noptii calitatea somnului, iar dimineata vor asigura o trezire silentioasa. Gadgeturile sunt compatibile cu sistemele de operare Android si iOS, fara conectare prin cablu.

Gama Fitbit cuprinde gadgeturi inovative precum bratara Fitbit Flex si dispozitivele discrete pentru curea Fitbit One si Fitbit Zip, dar si cantarul Fitbit Aria, care masoara greutatea, indicele de masa corporala si procentul de grasime corporala. Pretul accesoriilor Fitbit porneste de la 89 euro.

Nike+ FuelBand, disponibil in 3 variante

Gama cuprinde si Nike+ FuelBand, disponibil in 3 variante. Compatibil cu sistemul de operare iOS, Nike+ FuelBand masoara activitatea zilnica, caloriile arse si monitorizeaza fiecare pas. Pretul acestui accesoriu este de 199 euro.

De asemenea, pentru a-si utiliza smartphone-ul si atunci cand fac sport, clientii pot opta pentru banderolele Muvit sau Belkin, care le permit sa isi efectueze antrenamentele fara grija lor. Iubitorii motocicletelor si bicicletelor au la dispozitie un suport pentru smartphone, care poate fi fixat pe ghidoane circulare de diverse diametre si care protejeaza telefonul mobil in cazul unui impact, contactului cu apa, de murdarie, praf sau ploaie usoara.

#orange, #fitness, #accesorii fitness , #stiri Orange